Image Alt

Emoțiile

 / Emoțiile

Emoțiile sunt super-puterile noastre

Vă invităm ca atunci când interacționați cu copiii să aveți în minte o singură idee: fiți curioși in legatură cu emoțiile! Incurajați-i să le arate cu sinceritate, oferiți o șansă de exprimare pentru fiecare emoție! Este un privilegiu să îi auzim pe alții expunându-și emoțiile și este un cadou minunat să înveți despre sentimentele și emoțiile celorlalți.

Curiozitatea plină de inspirație este una dintre cele mai mari moșteniri pe care le puteți oferi unui copil!

Dezvoltați un sentiment de curiozitate pentru emoții

Există aproximativ 800 de emoții umane. Imaginați-vă: câte puteți recunoaște la un animal? Ar putea exista animale care ne simt toate emoțiile? Ar putea exista animale care să poată exprima toate emoțiile umane? Care sunt cele mai ușor de observat? Puneți întrebări, imaginați-vă și încercați să faceți ipoteze. După cum spunea Carl Safina, este foarte simplu și cred că este corect să împrumutăm emoții animalelor, interpretând comportamentul unui animal care seamănă și poartă emoții și motivații ca cele ale oamenilor. Joacă-te, fă presupuneri, lasă-ți mintea să se extindă. Nu poți greși atunci când experimentezi! Este un proces de învățare!

logo-regatulemotiilor-animalelor

Animalele sunt minunate, copiii le iubesc! Oferiți-le copiilor șansa să afle despre complexitatea emoțiilor alături de prietenii lor dragi!

Instagram feed
Translate »