banner-shop

Regatul Emoțiilor Animalelor

 / Perspective  / Oamenii nu sunt atât de diferiți de animale
Humans-are-not-so-different-from-animal

Oamenii nu sunt atât de diferiți de animale

De fapt, oamenii sunt animale. O mare parte din ceea ce facem și propagăm în cultura noastră ar putea încerca să ne facă să ne simțim superiori sau dincolo de animale, ceea ce nu este adevărat.

Cea mai recentă teorie privind originea oamenilor este că strămoșii noștri au trăit în apă (teoria acvatică; pentru mai multe informații vizualizați TED cu Elaine Morgan: „Eu cred că am evoluat din maimuțe acvatice”). Fiind bipezi timp îndelungat pentru a ne deplasa pe pământ și, de asemenea, fiind capabili să înotam ca peștii, oamenii sunt animale atât de incredibile printre alte specii ale planetei.

Această serie de flashcarduri explorează modul în care noi oamenii putem învăța emoțiile de la o vârstă fragedă, examinând expresiile emoțiilor, posturilor și citind intenția din corpul energetic reflectat în pozele animalelor.

Am trăit destul de mult în istoria noastră având prietenii noștri constanți cu noi: câinele, pisica și calul, suficient de mult pentru a putea spune că îi înțelegem, îi îngrijim și avem sentimente pentru ei.

Acum vrem să dezvoltăm competențe emoționale și să le facilităm copiilor cum să recunoască aceste emoții pe care animalele le au și ele, în sălbăticie sau în apropierea caselor noastre. Când ne întâmpinăm pentru prima dată bebelușii în lumea noastră, punem în jurul lor animale de pluș păroase, afișe și cărți cu animale pentru a le aminti că nu sunt singuri.

Cu siguranță, nu suntem singurii care avem gânduri si emoții!

Post a Comment

logo-regatulemotiilor-animalelor

Animalele sunt minunate, copiii le iubesc! Oferiți-le copiilor șansa să afle despre complexitatea emoțiilor alături de prietenii lor dragi!

Instagram feed
Translate »